Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Олег Баран хоче створити у новому парламенті львівське лобі

Кандидат у народні депутати по 117 виборчому округу Олег Баран заявив, що планує сформувати львівське лобі у новому парламенті, якщо виграє вибори. Про це він повідомив сьогодні, 5 вересня, на прес-конференції.

Олег Баран виступить з такою пропозицією і сподівається, що до групи увійдуть депутати від Львівщини, незалежно від партійних уподобань.

У своїй передвиборчій програмі Олег Баран, зокрема, пообіцяв створити на Львівщині центр для виявлення талантів, ініціювати законопроект про підвищення пенсій військовослужбовцям до «гідного рівня», а також законопроект, який мінімізує тиск на малий та середній бізнес.

За словами Олега Барана, рішення балотуватися він ухвалив особисто. «Я людина з бізнесу. Знаю, як заробити. Мої знання - великий плюс. Всі вміють гарно витрачати, а щоб заробити, потрібно знати як», – така його мотивація.

На питання, за рахунок чого Олег Баран сподівається перемогти в окрузі, де ідуть такі кандидати, як Тарас Стецьків, Іван Васюник, регіонал відповів: «Народ наш мудрий».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ