Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Старосамбірської районної ради розповів про інцидент з кандидатом Лопушанським

"Зважаючи на міжнародний характер акції, все протокольно прописано і про Андрія Лопушанського навіть ні в кого гадки не було. У ході підготовки свята він не зробив жодної спроби допомогти. Його не було на офіційному відкритті", - цитує голову Старосамбірської районної ради Володимира Горбового "Прикарпатська прадва".

"Минулого тижня Андрій Лопушанський двічі ставав героєм у скандалах з владою.Спершу кандидат в народні депутати у Старосамбірському в/о Андрій Лопушанський відзначився у перекритті дороги в Хирові. Він став на бік пікетуючих та поставив собі в заслугу початок ремонту дороги на МАПП «Смільниця». Мовляв влада злякалася народного адвоката та терміново ремонтуватиме дорогу. Працівники його заводу у Хирові навіть залатали кілька вибоїн навпроти заводської прохідної. А у неділю, 9 вересня, він став героєм скандальних публікацій у ЗМІ, що буцімто потерпів від міліції, яка друляла його під сценою на Днях добросусідства у Нижанковичах на українсько-польському кордоні, а голова Старосамбірської районної ради Володимир Горбовий з того тішився, бо є прихильником іншого кандидата в нардепи Михайла Гички.

На захист влади встала ЛОО Партії регіонів і звинуватила в інциденті Володимира Горбового та Михайла Гичку, а Андрія Лопушанського у нерозумінні поділу гілок влади на місцеву, представницьку та виконавчу. Мовляв ані В.Горбовий, ані М.Гичка ніякого відношення до Партії регіонів не мають.

У коментарі «Прикарпатській правді» голова Старосамбірської районної ради Володимир Горбовий розповів, що Європейські дні добросусідства стали уже традиційними. Цьогоріч їх відзначали вдруге. Це єдиний захід в Україні, коли сцену ставлять на кордоні, одразу на території двох країн – України і Польщі. Підготовка заходу розпочалася ще у березні, «коли Андрієм Лопушанським іще навіть не пахло». Відбулася низка організаційних засідань за участі представників двох країн. Зважаючи на міжнародний характер акції, все протокольно прописано і про Андрія Лопушанського навіть ні в кого гадки не було. У ході підготовки свята він не зробив жодної спроби допомогти. Його не було на офіційному відкритті. Зрештою пан Лопушанський говорить неправду, зокрема, що озвучення робила польська сторона, хоча мав би знати, що робили це наші люди і таке інше. Одне слово, пан Лопушанський ніяким боком не причетний до Днів добросусідства. Наступного року ми знову будемо відзначати ці Дні і всі забудуть про А,Лопушанського і його витівку".

prpravda.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ