Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

УДАР готовий до визначення спільного кандидата від усіх опозиційних сил

"Львівська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» щиро вітає представників львівських осередків ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» з тим, що політичні партнери по опозиції нарешті дослухалися до пропозицій, що їх уже майже рік пропонував Комітет опору диктатурі Львівщини та обласний осередок «УДАРу». Адже визначення єдиного кандидата-мажоритарника від усіх опозиційних сил є гарантією перемоги над провладними кандидатами в усіх 12-ти виборчих округах Львівщини", - сказано у заяву партії УДАР до партнерів-опозиціонерів. Документ поширила прес-секретар ЛОО ПП "УДАР".

І далі: "Тішимося, що нарешті покладено край емоційним спекуляціям окремих політиків щодо поділу кандидатів з опозиційного табору на «чорних та білих», що в очах виборців остаточно утвердить «УДАР», «Свободу» та «Батьківщину»єдиною командою, здатною разом подолати злочинний режим та утворити стійку демократичну більшість у майбутньому парламенті.

Кандидати-мажоритарники від«УДАРу»однозначно готові до проведення спільного соціологічного опитування для визначення найбільш рейтингового опозиційного кандидата від усіх трьох політичних сил.Наш лідер Віталій Кличко неодноразово заявляв, що найважливішим критерієм при визначенні такого кандидата має бути довіра громади округу та авторитет кандидата, а не його партійна приналежність. Відтак, процедура визначення спільного кандидата опозиційних сил повинна передбачати замір рейтингу претендентіввід УДАРу та від «Свободи»/«Батьківщини», а також тих самовисуванців, що відповідають критеріям опозиційності, та пройшли люстрацію КОДу не беручи до уваги їх партійної приналежності, а зважаючи виключно на авторитет та довіру серед громади.

Ми сподіваємося, що зі сторони представників«Свободи» та «Батьківщини» це не просто слова, а й готовність до практичних дій. Пропонуємо у найстисліші терміни визначити соціологічну компанію та методологію проведення замірів.

Одночасно, висловлюємо переконання, що процедура визначення спільного кандидата від всіх опозиційних сил буде більш ефективною та прозорою за умови залучення авторитетних представників громадськості (комітет«Перше грудня» та подібні), якіраніше вже виступили з подібною ініціативою.

В єдності наша сила!".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ