Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львівській обласній раді журналіста послали в ж*пу

Сьогодні, 23 жовтня, відбулося чергове пленарне засідання сесії Львівської обласної ради, під час якого стався прикрий інцидент – депутати зірвали сесійне засідання - не було кворуму.

Першими увагу на те, що у залі бракує депутатів (незважаючи на те, що голосувало 64 картки), звернули журналісти.

Перераховувати депутатів взявся позаштатний кореспондент "Газети по-українськи" Євген Борісов. Як розповів колега, саме під час цього перерахунку він наштовхнувся на хамство з боку одного із депутатів.

«Коли ми повідомили представникам аппарату ради про те, що в залі немає кворуму для голосування, Панькевич (голова Львівської обласної ради. – ред) почав скликати усіх до сесійної зали. Я порахував спочатку один ряд, потім перейшов до іншого. Саме в цей момент один із депутатів сказав мені, що біля нього сидить ще один депутат і попросив  порахувати і його. Я ж сказав, що рахую тільки тих, хто реально присутній у залі. Він пояснив, що його сусід вийшов у туалет, однак я наголосив, що мені однаково. В цей момент він висмикнув картку із сусідського місця і, відвертаючи голову, послав мене: «Тоді пішов ти в ж*пу». Я спробував з'ясувати, чи це мені адресовано, але депутат вийшов», - розповів Євген Борісов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ