Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові завершився ІІІ відкритий рейтинговий турнір, присвячений пам’яті тренера-викладача Юрія Козія

9 листопада 2012 р. у спеціалізованому спортивному залі ДІМП “Містопроекту" (вул. ген. Чупринки, 71 ) за підтримки управління з питань фізичної культури та спорту, відділення НОК України у Львівській області та обласної організації ФСТ «Україна» відбувся ІІІ відкритий рейтинговий турнір з настільного тенісу, присвячений пам’яті тренера-викладача Юрія Козія. Про це повідомили у Львівській ОДА.

У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів зі Львова та з різних районів Львівської області. Вперше на турнірі була представлена команда Миколаївської області. Окрім юних тенісистів традиційною є участь у цьому тенісному турнірі спортивних журналістів провідних ЗМІ Львівщини.

Серед почесних гостей на урочистому відкритті змагань були присутні:президент федерації настільного тенісу Львівської області Віталій Синчук; заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації Оксана Вацеба; голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Роман Шиманський; президент спортивного клубу «ЛІРС» з м.Жовкви Ігор Скоропад; відповідальний за спортивну роботу ЛДУФК Володимир Левків, а також дружина Ю.Козія п. Леся з сином Андрієм.

Головний суддя змагань:суддя національної категорії Ігор Майовка (м. Львів); головний секретар -суддя першої категорії Ігор Мудрий (м.Львів).

Переможці та призери у всіх вікових групах були відзначені медалями й кубками, а також подарунками від НОК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ