Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Свободівка», яка не пройшла конкурс на посаду керівника освіти Львова, нарікає на сумнівне призначення

«Свободівка» Лариса Василишин, яка не пройшла конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради учора, 14 листопада, під час засідання сесії львівської міської ради дорікнула міському голові Львова Андрію Садовому сумнівним призначенням на цю посаду.

«Прошу пояснити, на підставі яких правових норм на посаду начальника управління освіти без жодного конкурсу призначена особа, яка керувала відділом освіти Галицького району, в якому контролюючими органами виявлено низку порушень і справа перебуває в процесі розгляду та розслідування в прокуратурі», - звернулась «свободівка» до Садового.

Вона також зауважила, що із призначенням  нового директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Олега Березюка в галузі освіти міста Львова розпочались незрозумілі  для депутатського корпусу кадрові призначення та звільнення як безпосередньо в управлінні освіти, так і у відділах освіти.

Василишин також заявила, що Березок чинить на підлеглих морально-психологічний тиск без жодних на те правових підстав.

Депутат  також наголосила на тому, що не менш дивним є призначення начальника відділу освіти Личаківського району. Зокрема, на посаду начальника призначена особа, як офіційно заявлено «з кадрового резерву», яка, проте, не має достатнього досвіду роботи та рівня кваліфікації.

Нагадаємо, що 17 жовтня відбувся конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР. Як повідомили у конкурсній комісії, на конкурс подався тільки один кандидат – Лариса Василишин.

Після двох етапів конкурсу – іспиту та співбесіди, конкурсна комісія голосуванням вирішила не рекомендувати міському голові призначати на вакантну посаду начальника управління освіти учасника конкурсу Ларису Василишин. 

Додамо, що останній раз конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти міста оголошувався 12 жовтня 2011 року. На участь у конкурсі подалось два претенденти. Тоді конкурсна комісія також не рекомендувала жодного з учасників для призначення на посаду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ