Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівській митниці ввели фотофіксацію вмісту салонів і багажників

Через виявлення нових схем незаконного переміщення товарів на «зеленому коридорі» в автомобільних пунктах пропуску Львівської митниці було введено посилений митний контроль, зокрема фотофіксацію вмісту салонів і багажників авто, повідомила прес-служба Львівської митниці.

Як запевнили митники, це нововведення не вплинуло на збільшення часу проведення митних процедур – у жовтні - листопаді черг на кордоні у зв’язку з фотографуванням не виникало. За результатами аналізу перебування транспортних засобів у зонах митного контролю пунктів пропуску за жовтень та початок листопада цього року встановлено, що показники середнього часу їх перебування у зонах митного контролю не перевищують середньостатистичних. 

Результати фотографування детально аналізуються, що запобігає митним правопорушенням. Завдяки таким заходам упродовж останнього місяця в зоні діяльності Львівської митниці не зафіксовано жодного факту правопорушень, вчинених після завершення митних формальностей.

Усі контрольні заходи в пунктах пропуску через державний кордон України в зоні діяльності Львівської митниці під час митного оформлення товарів та транспортних засобів здійснюються відповідно до чинного законодавства та з дотриманням встановлених часових нормативів. А показники роботи свідчать, що посадові особи Львівської митниці забезпечують пропускні операції в межах пропускної спроможності пунктів пропуску та оптимальної кількості транспортних засобів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ