Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Реклама пива «Львівське різдвяне» обурила Ганну Герман

"Я з обуренням вчора подивилася рекламу пива «Львівське різдвяне», і вважаю, що такий зачин, який йде зі Львова – міста, яке завжди називалося духовною столицею України, є надзвичайно шкідливим і недопустимим", - цитує новообраного нардепа від Партії регіонів Ганну Герман її прес-служба.

Ганна Герман: "Релігійні символи, назви свят та інші терміни, які належать до вищої духовної сфери людини, не мають права бути використаними в назвах алкогольних напоїв та всіх інших засобів, які шкодять здоров’ю людини.

Я з обуренням вчора подивилася рекламу пива «Львівське різдвяне», і вважаю, що такий зачин, який йде зі Львова – міста, яке завжди називалося духовною столицею України, є надзвичайно шкідливим і недопустимим

Церква, релігія завжди стояли на обороні здоров’я людини. І за допомогою релігійних символів рекламувати алкогольний напій – це значить долучати церкву до нищення нації і нищення народу.

Хотілося б просити ієрархів українських церков, щоб вони висловили свій рішучий протест проти використання релігійних символів на алкогольних напоях, а громадян України – закликати не купувати ті алкогольні напої, які вдаються до настільки цинічного і злочинного використання релігійної символіки у своїх назвах.

Як обраний народний депутат буду ініціювати законопроект про заборону використання релігійної символіки у назвах алкогольних напоїв і звертаюся до громадськості підтримати мене у цьому".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ