Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

3 грудня засідання Львівської обласної ТВК: очікується призначення дати проміжних виборів до обласної ради

У понеділок, 3 грудня, о 18.00 у 307 кабінеті Львівської облради відбудеться засідання Львівської обласної територіальної виборчої комісії (ТВК). Про це сьогодні, 30 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомила виконавчий директор ЛОГО КВУ Оксана Дащаківська.

За її словами, інформацію про засідання комітет виборців України отримав від голови Львівської обласної ТВК Миколи Щура.

Оксана Дащаківська в коментарі Гал-інфо зазначила, що однією із найсерйозніших проблем в реалізації цих проміжних виборів до Львівської обласної ради – це фінансова складова, адже вибори мають бути проведені за бюджетний кошт, але гроші на них не передбачалися.

Оксана Дащаківська зазначила, що на цьому засіданні ТВК мала б констатувати складання депутатських повноважень тими людьми, які перемогли на парламентських виборах, підставою цього будуть їхні заяви. ТВК також ухвалить рішення про доукомплектування ради депутатами, які були наступними у списках партій.

Найголовнішим, за словами виконавчого директора ЛОГО КВУ Оксани Дащаківської, буде питання про призначення дати проміжних виборів на Львівщині.

Фото: kontrakty.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ