Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Якщо компроміс не знайдемо, будемо працювати по старій структурі, - Садовий "Свободі"

Міський голова Львова Андрій Садовий зауважив, що готовий зустрічатися з депутатським корпусом та дебатувати питання структури виконавчих органів Львівської міської ради.Та наголосив, що, відповідно до законодавства, питаня структури – виключна прерогатива міського голови. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Є законодавство України, там чітко прописано, що структура – це є виключна прерогатива міського голови. Я вношу структуру, я вношу зміни та доповнення. Але логічно, коли депутати голосуються, коли є консенсус. На превеликий жаль, є дуже багато думок по структурі, тому простіше ще раз депутатів запросити, вислухати їхні пропозиції, можливо вдасться консенсусно знайти компроміс.

Я запропонував, щоб кожна фракція виділила одного представника, щоб ми до Нового року зустрілись, попрацювали. Якщо буде цей компроміс, звичайно, я його озвучу. Якщо цього компромісу не буде, ми будемо шукати, доки він не знайдеться. Тому що структура – це не забавка. Це є люди, це життя людей, тому це надзвичайно важливі речі. Якщо не знайдемо, будемо працювати по старій структурі.

На превеликий жаль, жоден з депутатів досі не подав мені жодної пропозиції. Якщо є люди, які мають досвід державного керування, керування великими підприємствами, я готовий з ними сісти і продебатувати.

Що таке місто? Це є тисячі працівників. Школи, лікарні, садочки, комунальні підприємства. І це все пов’язане в структурі. Якщо є пропозиції, щоб покращити ситуацію, я готовий їх слухати. Я на сьогоднішній день жодної пропозиції юридично не отримав.

Структура – це інструмент реформ, змін, роботи, а не забавка», - зауважив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні депутати міської ради вилучили з порядку денного питання про внесення змін до структури виконавчих органів ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ