Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Несанкціоновані бюлетені знищені. Тепер кажуть, що ніхто нічого не друкував

Бюлетені на проміжні вибори до Львівської обласної ради, які були виготовлені незаконно, начебто вже знищили. Про це сьогодні, 25 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівської обласної ТВК Микола Щур.

«Бюлетенів, за чутками, вже немає. Всі говорять про те, що ніхто нічого не виготовляв», - зазначив Микола Щур.

Він також заявив, що Львівська обласна ТВК зробила звернення до прокуратури і правоохоронці вже 23 січня відкрили кримінальне провадження по Львівській міській ТВК.

Чит. також: «Відповідальним за друк “лівих" бюлетенів світить до чотирьох років позбавлення волі»

Варто додати, що, як стало відомо Гал-інфо, дехто з львів’ян навіть отримав запрошення на вибори, які мали б відбутися цієї неділі, 27 січня.

Микола Щур запевнив, що у неділю голосування не відбудеться, адже бюлетенів немає.

«Вчора (24 січня) на засіданні комісії ми прийняли постанову про неможливість проведення головування у неділю. Львівська міська ТВК з цією постановою вже мала б ознайомитись», - розповів Микола Щур.

Чит. також: «Ліві» бюлетені вже у Львові»

Нагадаємо, що три виборчі комісії на Львівщині виготовили несанкціоновані бюлетені, призначенні для проведення позачергових виборів до Львівської облради. Бюлетені були привезли до Львова. Їх зберігали у гардеробній залі Личаківської районної адміністрації - без належної міліцейської охорони.

Голова Львівської обласної ТВК Микола Щур раніше повідомив, що бюлетені самовільно надрукували Львівська міська та Сколівська і Кам’янка-Бузька районні ТВК.  

Чит. також: «Несподівані зізнання депутатів Львівської обласної ради»

Голова обласної ТВК додав, що дії комісій є порушенням кримінально-процесуального кодексу. ТВК готує з цього приводу звернення в прокуратуру. За самодіяльність членам районних і міської комісій загрожує штраф від 200 до 400 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або 4 роки позбавлення волі.

Фото: www.ogo.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ