Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Міносвіти оголосило конкурс «Жінки України у Другій світовій війні: історія, пам'ять, репрезентації»

Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» за підтримки Представництва Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні оголосило Всеукраїнський конкурс наукових робіт молодих дослідників історії України на тему: «Жінки України у Другій світовій війні: історія, пам'ять, репрезентації», повідомили в департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

Метою конкурсу є залучення молодих дослідників історії до осмислення маловідомих сторінок історії України у роки Другої світової війни.

До участі в конкурсі запрошуються молоді дослідники (віком до 35 років): студенти, магістри, аспіранти, кандидати наук, вчителі, викладачі вищих навчальних закладів, співробітники музеїв, краєзнавці та інші особи, зайняті науковою чи викладацькою діяльністю. Конкурсні роботи мають бути індивідуальними або колективними самостійними науковими дослідженнями історичного характеру.

За результатами конкурсу в м. Києві у листопаді 2013 року буде проведена міжнародна наукова конференція «Жінки Центральної та Східної Європи у Другій світовій війні», до участі в якій буде запрошено переможців конкурсу та авторів кращих наукових робіт.

Конкурсні роботи надсилаються за адресою: МГО «МФ» «Взаєморозуміння і толерантність», вул. Фрунзе, 15, м. Київ, МСП 04655.

Кінцевий термін представлення конкурсних робіт: 15 вересня 2013 року (за поштовим штемпелем відправлення).

Детальну інформацію про вищезазначений захід можна дізнатись за тел.: (044) 462-50-11, 462-48-22, та на інтернет-сторінці: www.toleranz.org.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ