Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Фаріон таки зустрілася із ніжинськими студентами та порадила перестрашеним ректорам злити віск

Сьогодні, 21 березня, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон в коментарі Гал-інфо повідомила, що таки зустрілася із ніжинськими студентами, попри всі перешкоди.

«Я була в Ніжині, відбулася геніальна зустріч зі студентами у музичній школі. Незважаючи на те, що на директора музичної школи брутально тиснули, адже того самого дня до нього зателефонували представники з обласного управлінні культури. Він відповів, що ж такого незаконного зробив, що пустив народного депутата у музичну школу? І якщо нещасному ректорові Бойкові не стало снаги і сили цього зробити, то це зробив директор музичної школи», - розповіла Ірина Фаріон.

Вона також додала: «Наступна блискуча зустріч була в загальноосвітній школі № 2 із батьківським колективом, бо якесь нещастя намагається на місці цієї школи відкрити конюшню. З того приводу я вже зробила депутатський запит».

Ірина Фріон розповіла, що учора, 20 березня, у Києві відбулася презентація перевидання її книги «Мовна норма: знищення, пошук, віднова».

«Учора була блискуча зустріч у Києві, де було багато студентів саме з Ніжина. Наступна зустріч буде в Острозі, ще наступна в Житомирі, тому все гаразд. Зрештою, яка різниця, де я виступаю! Я можу і під телеграфним стовпом зустрітися із тисячами молодих людей. А перестрашеним ректорам бажаю злити віск у бабці, може їх відпустить, бо у своїх гідних студентів вони можуть викликати тільки презирство», - заявила народний депутат.

Чит. також: «Фаріон "стрілятиме поглядами і словами" у холуїв та пристосуванців»

Нагадаємо, що 16 березня, під час народного віче у Львові в межах всеукраїнської акції опозиції «Вставай, Україно!» народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Фаріон розповіла, що їй відмовили в зустрічах зі студентами двох вишів Ніжина.

Як зазначила Ірина Фаріон, їй відмовили у зустрічі зі студентами Ніжинського державного університету ім. М. Гоголя та Ніжинського агротехнічного інституту.

«Вони мені, як голові профільного підкомітету, забороняють зустрічатися зі студентами, а це свідчить про що, дорога громадо? Так, це свідчить про те, що я приїду на ті зустрічі!», - запевнила Ірина Фаріон.

Фото: Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ