Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У театрі «Воскресіння» визначать найкращу виставу

Львівський академічний театр «Воскресіння» оголосив серед своїх глядачів «Глядацьке голосування 2013» на найкращу виставу, найкращого актора та найкращу актрису. Голосування тривало до 25 березня. Глядачі могли оцінити вистави, які були представлені на сцені театру у 2012 році. Сьогодні після вистави «Провінційні анекдоти» відбудеться розіграш призів серед учасників голосування. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ця акція, перш за все, присвячена до святкування дня театру. Нам цікаво дізнатись думку аудиторії про вистави і про улюблених акторів, адже це їх відгук про нашу роботу. Симпатія глядача – рушій для творчості та розвитку, тому їхні голоси та думка для нас є настільки важливими», – повідомляє Ярослав Федоришин, директор Львівського академічного театру «Воскресіння».

Кожен учасник голосування візьме участь в розіграші цікавих призів від театру «Воскресіння» та партнерів заходу: «Музею шоколаду АВК» та «Кафе №1». Розіграш призів відбудеться 26 березня під час урочистого закриття голосування після вистави «Провінційні анекдоти», яка присвячена до Міжнародного дня театру.

Учасниками голосування є глядачі, які в період з 25 лютого до 25 березня 2013 року віддали свій голос за ту чи іншу номінацію, заповнивши спеціальну анкету в театрі Воскресіння, або скориставшись мережею Інтернет.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ