Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Надзвичайні події

12 осіб госпіталізовано в інфекційне відділення Стрийської лікарні - "харчова токсикоінфекція"

Сьогодні, 14 вересня, 12 осіб госпіталізовано в інфекційне відділення Стрийської міської лікарні з діагнозом "харчова токсикоінфекція". Всі ці особи попередньо брали участь у святкуванні дня народження, де всього було присутньо 35 осіб, з них 15 дітей. Про це УНН повідомили в прес-службі МОЗ.


Для надання хворим медичної допомоги до Стрия виїхала бригада, до складу якої увійшли фахівці Львівської обласної СЕС та лікар-інфекціоніст Львівської обласної інфекційної лікарні.

Фахівцями санепідслужби здійснюються лабораторні дослідження відібраних проб харчових продуктів, змивів із зовнішнього середовища, біоматеріалу.

Проводиться комплекс протиепідемічних заходів щодо локалізації вогнища. Ситуація під контролем державної санітарно - епідеміологічної служби України.
приготування продуктів, не зберігати продукти в готовому вигляді.

Нагадаємо, в інфекційному відділенні Косівської ЦРЛ Івано-Франківської області перебувають 10 дорослих осіб, що потрапили в лікарню зі скаргами на підвищення температури тіла, нудоту, біль в животі, блювоту, пронос.

Попередні діагнози: гастроентероколіт і ротавірусний гастроентерит.

Всі госпіталізовані були присутні на весіллі, яку святкували в ресторані. У ході розслідування встановлено, що ресторан самовільно відкритий без дозвільних документів, згідно з цим винесено постанову головного державного санітарного лікаря Снятинського району про тимчасове припинення експлуатації об'єкту від 12.09.2011 року № 82 - до отримання всіх дозвільних документів. 

УНН

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ