Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

12 вболівальників „Карпат” оголосили голодування

Сьогодні, 16 листопада, 12 вболівальників ФК „Карпати” розпочали голодування – про це „Гал-іnfо” розповів керівник прес-центру ФК „Карпати” Данило Нікуленко. За його словами, причиною голодування є сьогоднішнє рішення Львівської міської ради про передачу стадіону „Україна” ФК „Карпати” в оренду до 2012 року за 1 грн на рік.
Як зазначив Данило Нікуленко, кількість учасників акції найближчим часом може збільшитись. Голодування оголосили мешканці двох наметових містечок – біля Ратуші та біля пам’ятника Шевченкові. Акція триватиме, допоки не буде виконано всіх вимог.
Нагадаємо, сьогодні генеральний директор „Карпати Спорт Маркетинг” Ігор Дедишин під час пікету вболівальниками „Карпат” Львівської міськради зазначив, що ФК „Карпати” абсолютно не задоволений рішенням ЛМР. „Вчора на погоджувальній раді ми домовилися з депутатським корпусом, що „Карпатам” передають в оренду майновий комплекс стадіону „Україна” на 10 років. Сьогодні ж своїм авторитарним рішенням Садовий провів ухвалу, за яким „Карпатам” надають лише чашу стадіону „Україна”, і то лише на 6 років. Ми абсолютно не задоволені цією ухвалою і вимагатимемо її перегляду”, — заявив Дедишин.
У міській раді натомість стверджують, що такої домовленості не було.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ