Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дві «тушки» виступили перед регіоналами з критикою опозиції. Відео.

На виїзному засіданні спікер ВРУ Рибак викликав до трибуни депутатів від "Батьківщини" Немилостивого і Стаднійчука, які вранці написали заяви про вихід з фракції, повідомила «Українська правда».

Регіонали оплесками вітають депутатів-"тушок".

"Я хочу спитати, у нас є депутати Немилостивий в залі і депутат Стаднійчук? Є? Я прошу вийти сюди, бо опозиція розказує, що об'явили вранці депутатів, які вийшли з Батьківщини, а вони дають інтерв'ю, що вони такі заяви не писали", - сказав Рибак.

"Я прошу вийдіть, щоб побачили вас", - додав він.


Відео з youtube користувача Umka1i.

На трибуну першим вийшов Немилостивий під оплески "регіоналів".

Депутат Немилостиви.

"Я зранку сьогодні подав заяву про вихід з цієї фракції, бо ті події, які відбувалися вчора, які були провокаційні, мали на меті привести до розколу країни", - заявив він.

"Я об 11:45 подав іншу заяву, що відкликаю ту ранішню, але як тільки почнеться нормальна робота в ВР, я напишу заяву, що я виходжу з фракції Батьківщина. Я поки залишаюся у фракції, але я з неї вийду і стану позафракційним", - заявив він.

"Я поки залишаюся у фракції, але я з неї вийду і стану позафракційним, бо я не хочу бутьи на тій чи іншій стороні. Я промисловець і прийшов в раду робити закони, які виведуть Україну з кризи. Я своє рішення прийняв, що виходжу з Батьківщини, але зроблю це , коли повернемось до роботи", - заявив він.

Також на трибуну вийшов Роман Стаднійчук.

Депутат Стаднійчук.

"Задля уникнення усіх суперечностей, підтверджую свій вихід з Батьківщини, бо протягом своєї практичної діяльності я діяв на користь своїх підзахисних, а також громадян, тому хочу продовжувати цю роботу, беручи на себе політичні зобов'язання, бажаю їх виконувати. Задля цього прийняв рішення про вихід з Батьківщини", - заявив він.

Як відомо, Стаднійчук останнім зайшов у Верховну раду замість бютівця Сергія Власенка. Стаднійчук звільнився з місця роботи 28 лютого, у день, коли у ВАСУ був поданий позов проти Власенка, тобто ще до рішення про позбавлення Власенка мандату.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ