Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цими вихідними львівські пластуни проведуть Свято Весни

24-26 травня поблизу села Поляни Жовківського району Львівської області пройде Свято Весни, на якому збереться понад львівських 700 пластунів. Про це повідомила прес-служба Львівської ради.

Свято Весни традиційно проводять на межі завершення річних теоретичних вишколів пластового юнацтва та початком масових літніх таборів та вишколів на природі. На Святі Весни пластуни у формі різноманітних змагань між учасниками та куренями Львівської Станиці, перевіряють наскільки добре вони є готовими до таборового літа.

«Свято Весни – традиційний захід львівських пластунів і його традиційно підтримує і надає фінансову допомогу управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Управління впродовж багатьох років має нагоду брати участь у Святі і завжди переконується, що система виховання в Пласті є ефективною, важливою і корисною для виховання юнацтва і молоді Львова добрими громадянами нашого міста», - зазначає керівник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер.

Урочиста частина заходу відбудеться у п'ятницю, 24 травня, о 10.00 год. Після відкриття почнеться практична частина. Перевірятимуть навики і вміння з табірництва, куховарення, орієнтування, першої медичної допомоги.

Також відбудуться інтелектуальні, спортивні, мистецькі змаги, конкурс нічних ілюмінацій та подолання смуги перешкод.

До уваги ЗМІ! Для журналістів буде організовано прес-тур. Збір охочих 25 травня о 12 годині на тролейбусній зупинці (кінцева 13-го маршруту) на вул. Зерновій біля готелю «Львів». Прохання до представників ЗМІ повідомити організаторів Свята на електронну пошту [email protected] чи за телефоном 0631574542 (Назар) про участь у прес-турі.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ