Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Ірина Фаріон у Донецьку спуститься в шахту

У Донецьку 25 червня відбудеться презентація монографії Ірини Фаріон «Мовна норма: знищення, пошук, віднова». Перед цим вона планує спустися в одну із донецьких шахт. Про це народний депутат від ВО «Свобода» Ірина Фаріон повідомила сьогодні, 21 червня, в коментарі Гал-інфо.

За її словами, у Донецьку вона має намір провести дві зустрічі.

«Одна відбудеться в 6 годині ранку на шахті, а друга буде загальноміська. Я не можу розкривати таємниці свого посилу, але я знаю, що моя вранішня зустріч буде особлива. От яка вона буде, ви про це дізнаєтесь згодом», - наголосила Ірина Фаріон.

На запитання Гал-інфо, чи означає це, що вона спуститься в шахту, Ірина Фаріон відповіла: «Так. А що ж тут такого?»

Щодо другої зустрічі, то, за словами Ірини Фаріон, вона буде звичайнісінька, адже українці скрізь однакові.

«Українцям усюди потрібен високого польоту героїзм та одержимість. Не про хліб насущний я буду говорити у Донецьку. Я буду говорити про те, за допомогою чого цей хліб можна опоетизувати».

На запитання, чи не чинять їй перешкоди у проведенні зустрічей у Донецьку, нардеп зазначила:«А хіба є перепони в житті, які не можна здолати і чи можна зважати на перепони, коли ти йдеш у політику?»

Нагадаємо, що 13 червня, вона презентувала свою монографію в Одесі.

Тоді ж перед будівлею Одеського культурного центру, де відбувалася зустріч Ірини Фаріон з одеситами сталася масова бійка представників "Свободи" і "Молодіжної єдності.

Фото - Павло Паламарчук, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ