Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Стрию, Ходорові та Жидачеві найкращі юристи України провели прийом громадян

17 липня у м. Стрию, Жидачеві та Ходорові провідні спеціалісти Українського юридичного товариства з ініціативи народного депутата України Олега Канівця провели прийом громадян з метою аналізу найтиповіших проблемних питань з сімейного, трудового, земельного, податкового, житлового, банківського права та шляхів їх вирішення. Повідомила прес-служба депутата..

Прийом провели: Олег Березюк, голова ГО «Українське правниче товариство»;Станіслав Батрин, директор юридичної компанії «LionsLitigate» та Анна Клименко, керуючий партнер, адвокат юридичної компанії «LionsLitigate». Загалом юристи поспілкувалися з п’ятдесятьма особами. Як констатували правники приватних звернень було дуже мало, більшість стосувалася земельних конфліктів, бездіяльності органів місцевого самоврядування, щодо невиплати заробітної плати,незаконного виселення з гуртожитку,питання про порядок отримання дозволу на видалення зелених насаджень за межами населеного пункту, допомоги в отриманні недоплаченої щомісячної державної допомоги «Дітям війни», вирішення питання незаконного звільнення з посади, тощо.

Довідка.

Українське юридичне товариство створено у 1999 році з метою відродження діяльності Київського юридичного товариства, заснованого у 1877 році при Київському Імператорському університеті св. Володимира (нині Київський національний університет ім. Тараса Шевченка). Основний акцент у діяльності товариства зроблено на активізацію зусиль у сфері сприяння побудові правової держави, розвитку української правової школи, проведення політико-правових досліджень, сприяння розвиткові співробітництва між юристами-практиками і представниками юридичної науки, розширення міжнародних зв’язків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ