Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів об’єднає проект «Тренер з мого подвір’я – 2013»

З 12 серпня до 27 вересня на відкритих спортивно-ігрових майданчиках Львова відбуватимуться безкоштовні заняття в рамках проекту, що є частиною програми Центру освітніх ініціатив «Тренер з мого подвір’я». Спортивно-ігрові заняття насамперед скеровані для дітей та підлітків Львова, що не мають можливості відпочивати влітку поза межами міста чи займатися у гуртках і секціях, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Заняття проводитимуть 12 волонтерів Європейської волонтерської служби з Іспанії та 6 львівських тренерів-волонтерів. У цьому році працюватиме шість майданчиків:

вул. Медової Печери, 29,

вул. Творча, 1 (СШ № 99, Шевченківський р-н),

вул. Шевченка, 390 (СШ № 92, Шевченківський р-н),

вул. Гната Хоткевича, 48 (школа-гімназія «Сихівська»),

вул. Роксоляни, 39 (СШ № 65),

вул. Підвальна, 4 (біля Порохової вежі).

Майданчики працюватимуть у будні дні з 16:00 до 19:00 год. За підрахунками організаторів протягом двох місяців реалізації проекту займатися з тренерами зможуть близько 2 тисяч молодих львів’ян. А загалом, якщо дозволить погода, буде проведено 240 занять.

Проект «Тренер з мого подвір’я – 2013», окрім спортивно-ігрових занять, передбачає промоцію волонтерства серед дітей та молоді.

З усіма новинами проекту можна ознайомитись на Інтернет-сторінці www.trainer.lviv.ua (там також розміщені фото усіх тренерів, адреси майданчиків і графіки занять).

Фінансову підтримку проекту надає Програма Європейської Спільноти «Молодь в дії».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ