Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

20 серпня у Львові Кличко відповість, чи готовий йти у президенти

Лідер партії УДАР Віталій Кличко розповість про свої плани на участь у президентських виборах 20 серпня у Львові.

Так прокоментували у прес-службі партії УДАР інформацію про те, що журналіст сайту WBC неправильно передав слова українського боксера на зустрічі з президентом Всесвітньої боксерської ради (WBC) Хосе Сулейманом у Мехіко, повідомляє УНН.

"Віталій Кличко сам про все скаже у Львові 20 серпня", - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, днями в ЗМІ з'явилася інформація про те, що лідер партії УДАР Віталій Кличко заявив про намір балотуватися на посаду президента України в 2015 році. Згідно з повідомленням, під час зустрічі з президентом WBC Хосе Сулейманом, Кличко нібито зазначив, що хоче продовжити участь у політиці та "балотуватися на посаду президента своєї країни в 2015 році".

Новина про висунення в президенти народного депутата, лідера фракції УДАР Віталія Кличка  виявилася неправдою, насправді політик заявив, що думає про участь у президентських перегонах.

Пізніше програма События на телеканалі Україна повідомила, що насправді - йшлося тільки про зацікавленість Кличка в участі у цих перегонах. В ексклюзивному коментарі програмі співробітник WBC на умовах анонімності визнав помилку.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ