Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Звільнений голова РДА формує на Львівщині «штаб Януковича»

Екс-голова Турківської районної державної адміністрації Володимир Гребенюк, якого Президент звільнив із займаної посади після скандалу із путівками на оздоровлення дітей-сиріт району в «Артеку», формує на Турківщині виборчий штаб Віктора Януковича. Про це кореспонденту «Гал-Інфо» стало відомило джерело у місцевій РДА.

Як розповіло джерело, Володимир Гребенюк, представляючись керівником «штабу Януковича» на Турківщині, спільно з екс-керівником виборчого штабу Партії регіонів на Львівщині Романом Редьком проводять співбесіди із жителями району щодо їх роботи у виборчому штабі. При цьому в «команду Януковича» набирають як членів Партії регіонів, так і представників опозиційних партій, яким обіцяють чималу оплату.

«Дуже дивно, що б Президент доручив керівництво своїм штабом у районі людині, яка зганьбила його на Турківщині. Після того, як стало відомо, що замість сиріт Гребенюк відправляв в «Артек» своїх дітей з ним навіть не хочуть вітатися люди. А зараз він кличе людей працювати на Януковича», – розповіло джерело.

Нагадаємо, Президент звільнив В.В. Гребенюка із займаної посади після того, як стало відомо, що у Турківському районі на оздоровлення в «Артек» за рахунок державного бюджету було скеровано 18 дітей із сімей місцевих чиновників (в тому числі, двох дітей самого В.В.Гребенюка). У той же час з наявних у районі 69 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в «Артеку» не було оздоровлено жодної дитини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ