Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Волині чоловік мало не до смерті відлупцював свою дружину

На Волині чоловік мало не до смерті побив свою 48-річну дружину. Про це сьогодні, 19 листопада, повідомили в УМВС України у Волинській області з посиланням на Володимир-Волинський МВ.

Так, до чергової частини міськвідділу надійшло повідомлення від медсестри приймального відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання про те, що до них із тілесними ушкодженнями доправили 48-річну жительку одного з сіл району. Жінку перевели до реанімаційного відділення.

Як виявилось, чоловік з дружиною були на застіллі, яке організував їхній син. Коли поверталися додому, то між подружжям виник конфлікт: жінка хотіла продовжити бенкет, натомість чоловік був категорично проти, більше того – відмовився придбати спиртне додому.

За словами затриманого, від злості жінка почала ображати його та покійну свекруху. Чоловік не зміг стерпіти, тож вдарив дружину рукою в обличчя. Втративши рівновагу, вона впала на землю. Після цього почав бити її ногою в живіт.

Випадкові свідки, побачивши це, повідомили сину, тож усі гості кинулися на допомогу. Жінку забрали додому та викликали «швидку», а за чоловіком приїхали міліціонери.

Слідче відділення Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров'я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя) ККУ. Тепер чоловікові загрожує від п’яти до восьми років тюрми.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ