Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров: піду у відставку, якщо сказав хоч слово неправди про Асоціацію з ЄС

Прем'єр-міністр України Микола Азаров готовий піти у відставку, якщо його аргументи за призупинення переговорів про підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС безпідставні.

Про це він заявив в ефірі програми Шустер live, коментуючи заяву депутата Давида Жванії про те, що прем'єр-міністр і віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко повинні нести особисто відповідальність за зрив євроінтеграції України і піти у відставку.

"Що там Жванія може говорити, скажіть, будь ласка? Він що, вариться в гущі цих проблем. Він може тільки теревенити язиком. Якщо я сказав хоч одне слово неправди, нехай мене завтра відправляють у відставку", - сказав Азаров.

Також Азаров заявив, що не вважає трагедією, якщо Україна повернеться до підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом через півроку, після консультацій між Україною, Росією та ЄС.

При цьому прем'єр-міністр заявив, що призупинення процесу підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС ще не означає, що Україна збирається вступити до Митного союзу.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ