Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Посадовець Чопської митниці Міндоходів вимагав 300 дол. хабара

Уночі проти 25 листопада у адміністративній будівлі МП «Лужанка» Чопської митниці Міндоходів затримали старшого інспектора, який вимагав та отримав за безперешкодне митне оформлення автомобіля з товаром 300 дол. Про це сьогодні, 25 листопада, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області

Цей факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали досудове розслідування за ч.4 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). 

Довідка.

ч.4 ст.368 КК України – одержання  службовою особою неправомірної вигоди для себе чи  третьої  особи за вчинення чи не вчинення в інтересах того, хто надає  неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, якщо неправомірна вигода у великому розмірі  або  вчинене  службовою  особою, яка займає відповідальне становище,  або  за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, - карається  позбавленням  волі  на  термін  від п’яти до десяти років  з  позбавленням  права  обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ