Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові з банків зникли долари і євро

У львівських відділеннях банків – дефіцит валюти, клієнти розкуповують долари і євро. Про це кореспондент Гал-інфо дізнався, відвідавши кілька відділень банків у центральній частині міста.

У касах банку «Львів» розповіли, що люди масово скуповують долари і євро. В касах можуть продати валюту лише тоді, коли хтось із відвідувачів принесе і здасть. При цьому у жінки, що збиралася продати тисячу доларів, валюту тут же біля каси викупив чоловік, якому саме стільки потрібно було.

Не було доларів взагалі у касах «Кредобанку», «Енергобанку», «Піреус-банку» та «ПроКредитБанку». В «Піреус-банку» повідомили, що продають валюту лише клієнтам. Однак, на цей момент не можуть допомогти навіть їм, бо долари і євро не закупили відділення банку в Києві.

Кореспонденту Гал-інфо вдалося обміняти гривні на 100 доларів у «Альфа-банку» на площі Ринок. Більше у касах не було, наступному в черзі клієнтові валюти не дісталося.

Не більше 200 доларів у одні руки продають у відділенні «EXIM-банку» навпроти пам’ятника Міцкевичу. На обмін валюти працює лише одна каса, до неї веде досить велика черга.

Варто зауважити, що у банках люди питають переважно за доларами, а не євро чи іншою валютою.

Фото - www.unian.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ