Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Луцьк оголосив страйк

Депутати Луцької міської ради прийняли рішення про запровадження загальноміського страйку. 49 позачергова сесія Луцькради відбулася сьогодні, 3 грудня, повідомили у ЄВРОМАЙДАН-Луцьк.

Одноголосно тридцять сім депутатів проголосували за те, щоб звернутися до керівників підприємств, установ, організацій різних форм власності, що діють на території міста із закликом не перешкоджати законній участі їх працівників у загальнонаціональному мирному страйку та обмежити дію рішення на заклади охорони здоров’я,  освіти, підприєства житлово-комунального господарства, Луцьке підприємство електронспорту, виконавчі органи Луцької міської ради, а також покласти контроль за виконанням рішення на постійну відповідну комісію.

«Враховуючи крайню небезпеку, яка нависла над Україною у зв’язку з брутальним і цинічним порушенням громадянських прав під час жорстокої і кривавої розправи спецрозділу «Беркут» над учасниками «Євромайдану» вночі 30 листопада 2013 року», - йдеться у рішенні про стан громадянських прав і свобод в Україні на підтримку євроінтеграційного курсу держави.

Під стінами Луцької міської ради чекали на рішення сесії активісти луцького Євромайдану. Коли засідання завершилося до людей вийшов міський голова Микола Романюк.

«Сьогодні засідання сесії Луцької міської ради підтвердило, що депутати і міський голова разом з вами», - звернувся до євромітингувальників Микола Романюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ