Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада переслідує власників автівок, які залишали свій транспорт в центрі Києва

Влада розпочала переслідування автомобілістів, які з незалежних від них обставин не були в змозі прибрати свої транспортні засоби з центральної частини Києва під час масових акцій протесту, - заявляють в партії "УДАР".

Зокрема, зафіксовані факти, коли до квартир власників автомобілів "навідуються" особи, які представляються працівниками кримінального розшуку та вже з'являється інформація по порушення справ проти них. В "УДАРі" наголосили, що розшук власників цих автомобілів не входить до компетенції працівників кримінального розшуку. "Такі дії є нічим іншим, як залякуванням простих громадян та тиском на них", - зазначається в заяві.

В "УДАРі" нагадали, що працює Координаційний центр правового захисту Штабу національного супротиву, де кожна людина може отримати необхідну юридичну консультацію, контакти безкоштовних адвокатів і т.п.

В партії також зазначили, що люди не можуть контролювати технічний стан автомобілів в будь-який момент часу, а тому не можуть нести відповідальність чи зазнавати переслідувань, особливо – працівниками кримінального розшуку, за незалежні від них обставини.

"Були численні випадки, коли такі люди ставали просто заручниками ситуації, адже коли попереду них виходили з ладу хоча б дві машини, виникала цілком логічна ситуація, коли автомобілі, що позаду не можуть маневрувати. Тобто, спереду несправні автомобілі, позаду численні мирні мітингарі і як результат – залишений на деякий час автомобіль не з вини його власника", - наголошують в "УДАРі".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ