Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Або Янукович піде внаслідок мирного Майдану, або його знесе сила неконтрольованого бунту, - політтехнолог

Майдан має завершитись повною заміною влади, яка призвела до цих подій. Про це сьогодні, 4 грудня, в коментарі Гал-інфо заявив політтехнолог Олег Медведєв.

За його словами, про крах цієї влади свідчить те, що борг НАК «Нафтогаз України» перед компанією «Газпром» за поставлений у серпні, жовтні та листопаді газ становить 2,020 млрд дол. І домовленості щодо цієї заборгованості немає.

«Вже з’явилася інформація про те, що навіть Китай не хоче кредитувати Януковича через нестабільну соціально-економічну ситуацію в країні. Це доводить, що ці люди просто не здатні керувати країною та ведуть її до катастрофи. Тому дуже важливо, щоб Майдан масовістю та тривалістю протесту змусив цю владу піти», - сказав Олег Медведєв.

Він наголосив, що зараз Майдан – це не сила м’язів, а сила волі.

«Янукович вирішив взяти Майдан в облогу. Він сподівається, що через морози і Новий рік Майдан розсмокчеться. Опозиція повинна зробити усе, щоб люди мали витримку стояти до того моменту, поки ця влада не піде», - заявив політтехнолог.

Він на голосив, що через невдалу політику влади на країну насувається тотальна катастрофа, тому народ має дотиснути своїми мирними протестами владу і змусити її піти.

«У Януковича є два варіанти – або він піде внаслідок мирного Майдану, або ж через кілька місяців некомпетентність та корумпованість влади призведе до акцій протесту, які не контролюватиме навіть опозиція. Перед ним відкриється сила стихійного бунту, яка знесе його як цунамі», - переконаний Олег Медведєв.

Фото - Ярослав Тимчишин для Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ