Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тарас Возняк: Досягти мети на переговорах можна під тиском вулиці

Владі та опозиції потрібно шукати компроміс, знайти ту формулу, яка може змусити провладну сторону дотримуватися тих чи інших зобов’язань. Таку думку висловив представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Возняк.

За його словами, однією з форм такого компромісу може бути відставка чинного уряду та створення технічного, не політизованого, тимчасового уряду, проведення виборів і, врешті решт, перезавантаження країни – цивілізовані вибори президента України.

«У ЗМІ вже з’явилася інформація, що Янукович згодний на переговори», - звернув увагу Тарас Возняк. На думку представника «Третьої Української Республіки», компроміс між владою та опозицією цілком досяжний, але для цього Майдан повинен нарощувати свою активність, піднімати планку чисельності.

«Зараз важливо не збавляти обертів, організовувати більше людей, більше акцій. Щодня. На першому етапі досягти прийняття владою потрібних Майдану рішень можливо під зростаючим тиском вулиці. На другому етапі – це буде складніше зробити. Тому вкрай необхідно у той чи інший спосіб посилювати розкол у самій Партії регіонів, який утворився у ніч з 30 листопада на 1 грудня під час розгону Майдану «Беркутом», - підкреслив Тарас Возняк.

3republic.org.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ