Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Влада готує окупацію Києва, - Доній

До Києва стягують правоохоронців з інших областей України. Про це сьогодні, 12 грудня, на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав народний депутат України Олесь Доній.

«Владі вже не вистачає "Беркутів", "Тигрів", "Грифонів", "Барсів" і решти "тваринно-пташиних" формувань, які вони використовували для блокування Майдану. Тепер вони вже з різних областей (від Донеччини до Рівненщини) мобілізують вже і ДАІшніків для поїздки у Київ. Байки, що це "на заміну особовому склад"- це побрехеньки у стилі міліції. Яка заміна? Це що, київске ДАІ в ці дні в Донецьк пошлють чи що? Брехня. Або самонавіювання міліціонерів,що вони ж "їдуть не для побиття"- це ж "від лукавого"! ДАІ стягують, щоб блокувати вже не лише Майдан, а весь Київ. Щоб не могли до столиці України приїхати машини з прихильниками свободи і демократії. Де-факто, присипаючи пильність мітингувальників розмовами про "круглі столи" влада готує ОКУПАЦІЮ КИЄВА.

P.S. До міліціонерів у формі ДАІ: злочинним наказом може бути не лише наказ про побиття. Злочинним наказом може бути і наказ не пропускати мирних громадян. Перешкоджатимете мирним громадянам-станете злочинцями!», - написав Олесь Доній.

Додамо, що співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех сьогодні, 12 грудня, повідомила, що цієї ночі до Києва відрядили приблизно сотню працівників патрульно-постової служби зі Львова.

За повідомленням ТСН, до Києва звозять співробітників патрульно-постової служби з Рівного. При цьому бійцям не пояснюють на скільки часу командирують їх до Києва, які накази їм доведеться виконувати. Деякі міліціонери не на камеру зізналися – на революцію їх їхати змушують, керівництво сказало – хто не їде, пише рапорт на звільнення. Так, опівночі правоохоронцям повідомили, що вони всі їдуть на Київ для охорони громадського порядку в столиці.


Проте, як тільки ППСники побачили відеокамеру, то одразу сховались. А через годину поїхав і водій автобуса, який мав везти бійців в столицю. В цей час співробітники МВС вийшли через чорний вхід і одразу почали втікати.

"Ми почали їх наздоганяти. Вони почали розділятися на групи: спочатку на 10, потім по 5, а потім по троє, двоє. Відтак, всі розбіглись в різні сторони", - повідомив громадський активіст Андрій.

Фото - dyvys.info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ