Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович вважає опозицію артистами

Президент Віктор Янукович вважає, що політична криза долається, бо парламент почав працювати. Про це він заявив під час інтерв’ю кільком телеканалам у четвер.

"Те, що депутати повернулися в парламент, і парламент почав працювати, це вже ознака того, що політична криза долається", - зазначив Янукович.

"Це представники українського суспільства, всіх регіонів, люди хї обрали, і вони несуть за це відповідальність перед своїми виборцями. Парламент почав працювати… Я дуже зацікавлений в тому, щоб вони частіше домовлялися, знаходили спільну мову", - зазначив він.

Водночас, відповідаючи на питання щодо відповідальності державних службовців, які під час розгону перевищили свої обов’язки, Янукович почав критикувати опозицію.

"Рівень відповідальності – це дуже широке розуміння. Все починається з сім'ї", - сказав він і засміявся.

"Потрібно значно піднімати рівень політичної культури. Ми понад 20 років будуємо незалежну державу, і ми ніяк не можемо позбавитись відвертого популізму,відвертої брехні, розумієте", - сказав він, припинивши посміхатись.

"Вони живуть на довірі суспільства, чим вони торгуються? Ораторським мистецтвом прикривають свою фактичну безпомічність, непрофесіоналізм і безвідповідальність. Подивіться, скільки у нас артистів, які кажуть, а люди продовжують вірити. Тому політичної культури не вистачає", - зазначив Янукович

"Коли ми говоримо влада – опозиція. Ви критикуєте. Я ж був в опозицією. Я був лідером опозиції. Ми проводили тіньовий Кабінет міністрів, приймали рішення, рекомендували владі рішення. Були в конструктивній опозиції, критикували і пропонували. І коли приходили у владу, ми багато питань так вирішували", - додав він.

Як відомо, опозиція погодилась розблокувати трибуну лише для того, щоб заслухати звіт Генпрокурора щодо кривавого розгону Євромайдана і Мінфін для представлення проекту бюджету на 2014 рік.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ