Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівську журналістку о другій ночі кликали на допит

Цієї ночі о 2 год. до львівської журналістки, активістки Громадського сектору ЄвроМайдану Василини Думан зателефонував невідомий і повідомив, що вона має з’явитися на допит. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

В коментарі Гал-інфо Василина розповіла, що невідомий чоловік подзвонив до неї о 2 год, коли вона була на Майдані.

«Спочатку я не дуже добре його чула, тому попросила написати SMS, мовляв у повідомленні представтеся і скажіть, чим я вам можу бути корисна. На що чоловік відповів мені щось на зразок «буде корисно, щоб ти трохи воздух випустила». Я була шокована, тому подумала, що це якийсь телефонний хам. Сказала, що нічого не чую, і кинула слухавку», - розповіла журналістка.

Однак за деякий час чоловік зателефонував знову.

«Цього разу він представився як старший сержант і повідомив, що я маю з’явитися на допит. На жаль, я не запам’ятала ПІБ і місце допиту, але це напевно Львів. Мені було справді погано його чути, адже я була на Майдані. Однак на слово допит зреагувала  фразою, що на допит повісткою запрошують і не по телефону, адже подзвонити і представитись сержантом може будь-хто. На це він сказав, щоб я чекала повістку», - розповіла Василина Думан.

Чому її викликають на допит, їй невідомо.

Додамо, що журналістка Василина Думан очолює креативний відділ Громадського сектору ЄвроМайдану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ