Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

14 вересня Львів святкуватиме День фізичної культури та спорту

Щорічно у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Зазвичай, в цей день проводиться безліч спортивних подій, які спрямовані популяризувати не тільки спорт, а й здоровий спосіб життя, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Завжди в цей день у нашому місті відбуваються цікаві спортивні змагання, забави, майстер-класи тощо. Кожен мешканець Львова має змогу вибрати змагання з того чи іншого виду спорту та поспостерігати за спортивними баталіями, а гості нашого міста можуть вкотре переконатися в тому, що Львів – не тільки культурна столиця України, а й спортивна столиця», - каже начальник управління молоді, сім’ї та спорту Володимир Шнайдер.

У суботу, 14 вересня, з 13.00 год. до 17.00 год. на площі перед пам’ятником І. Франку відбудеться справжнє спортивне свято, на якому спортсмени з таких видів спорту як: самбо, дзюдо, бокс, айкідо, кунг-фу, настільний теніс, флорбол, художня гімнастика, спортивні танці тощо, зможуть продемонструвати не тільки своє вміння, а й зможуть навчити глядачів цікавих спортивних прийомів. А ті, хто віддає перевагу легкій атлетиці, зможуть позмагатися у бігу.

«Розвиток спорту у нашому місті, поширення спортивних ідей, здорового способу життя – є концептуальним баченням наших  завдань. Ми бачимо свою мету  у заохочені молоді до занять спортом, як до необхідної складової діяльності успішної людини.  Спорт для кожного – наша ціль, до якої ми прагнемо», - каже керівник відділу фізичної культури та спорту управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Віра Макар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ