Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Галина Вдовиченко презентувала в Львові другу частину роману про яблуко Пінзеля

Учора, 23 грудня, в львівській книгарні «Є» презентували нову книгу Галини Вдовиченко «Інші пів’яблука”.

Додамо, що цей роман є продовженням того, що вийшов 5 років тому під назвою «Пів'яблука». Як пояснила сама авторка, тепер ці обидва пів’яблука ніби з’єднались в одне ціле. Втім, Галина Вдовиченко не заперечила того, що, можливо, колись вийде і третя книга із цієї яблучної серії.

В анотації до «Інших пів’яблука»так коротко оповідається сюжет: «Дерев’яне яблуко, витвір майстра епохи бароко ( ред.– йдеться про Пінзеля)  – це не просто сувенір. Воно вміє здійснювати найпотаємніші бажання… Колись це яблуко змінило долі 4 подруг львів’янок – редактораГалини, коректораМагди, дизайнераІринита телеведучої Луїзи. З того часу минуло 5 років. І ось магічна річ знову виходить зі сховку й веде подруг до нових пригод».

Втім, за словами Галини Вдовиченко, окрім цієї магічно-казкової лінії також в книзі йдеться про  кохання, про стосунки між героїнями та з їхніми дітьми.

Як розповіла авторка, події у романі тривають з кінця липня по грудень 2012 року. Галина Вдовиченко окреслила жанр цієї книги як роман-казку: коли в певних реаліях відбувається вигадане. Також авторка зауважила, що читач впізнаватиме в книзі торішні події, зокрема, ті, що стосуються скульптур Пінзеля.

Водночас, Галина Вдовиченко запевнила, що обидва романи можна сприймати окремо. «Той читач, який не читав першої частини, зможе зрозуміти, про що йдеться  в другій», – пояснила письменниця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ