Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Порядок на Львівській залізниці у свята забезпечуватимуть слідчо-оперативні групи

На залізничному транспорті новорічні та різдвяні свята завжди характеризуються збільшенням пасажиропотоку. І цього року Укрзалізниця збільшила кількість поїздів, які привезуть усіх бажаючих у казковий світ Карпат. Про це повідомив підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Незважаючи на значне збільшення пасажирів у цій час, оперативна обстановка спокійна, практично немає порушень громадського порядку.

Однак транспортна міліція на тільки забезпечує правопорядок, але й надає комплекс правоохоронних послуг. Для зручностей пасажирів далекого та місцевого сполучення наряди патрульної служби транспортної міліції охоплять усі станції у гірських районах та у курортних містах Прикарпаття та Закарпаття. Основне завдання надати при необхідності потрібну допомогу. Найбільше пожвавлення на приміських маршрутах. Люди їдуть додому, в Карпати зустрічати Новий 2014 рік.

Слідчо-оперативні групи будуть працювати на усіх вокзалах обласних центів західного регіону держави. Мобільні групи забезпечать супроводження приміських та пасажирських поїздів.

У цілому на 58 залізничних станція і вокзалах у Новорічну ніч будуть працювати працівники транспортної міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ