Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Прокурор просить львів’ян не порушувати закон

З огляду на сьогоднішнє, 23 січня, захоплення приміщення Львівської ОДА прокурор Львівської області звернувся до мешканців Львова та області з вимогою не порушувати закони, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Мене, як прокурора Львівської області, непокоять факти, які несуть у собі небезпеку стабільності в регіоні, загрозу життю та здоров’ю громадян, додержання їх конституційних прав. Йдеться, насамперед, про поширення закликів окремих осіб до вчинення протиправних дій, зокрема захоплення адміністрадивних будівель, блокування роботи державних установ, перекриття доріг тощо. Усі ці незаконні дії тягнуть за собою встановлену законом кримінальну відповідальність. Тому ще раз наголошую на необхідності дотримуватися вимог чинного законодавства. Зреалізовуйте свої права виключно у спосіб визначений законом, тим більше, що діючі закони жодним чином їх не обмежують», – сказав він.

Водночас, прокурор області звернувся до мешканців Львівщини із застереженням не піддаватися на заклики екстремістів та провокаторів: «Будь-які прояви зневаги до Закону будуть мати відповідну правову оцінку. Кожен факт радикалізму обов'язково буде розслідувано, а винні особи понесуть покарання. І без різниці, хто їх вчинив, оскільки Закон один для всіх!»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ