Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львів’янин, який постраждав від вибуху в Києві, у важкому стані. Фото. Відео

Сьогодні, 7 лютого, вночі до Львова на лікування привезли одного із постраждалих внаслідок учорашнього вибуху в Будинку профспілок. Хлопець у важкому стані, госпіталізований в реанімаційне відділення 8-ї лікарні Львова.

Народний депутат Роман Ілик на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив, що спілкувався із головним лікарем – стан хворого важкий:

«Щойно з 8-ї лікарні. Був у реанімації в Романа Б., якого привезли сьогодні до Львова. Постраждалий від вибуху. Спілкувався з головним лікарем (Василь Обаранець). Стан хворого важкий. Травми серйозні. Однієї кисті руки немає, на іншій руці немає 3 пальців. Серйозно постраждали очі. Короткочасно приходячи до свідомості, перше на що дивиться Роман - це руки. Вірніше те, що він них залишилось. Ліки, обладнання, спеціалісти - все є. Зрозуміло, що Роман став інвалідом. Важко йому. Міліція, зрозумівши що немає як проводити слідчі дії поїхала. Активісти чергують", - написав Роман Ілик.


Відео 5 канал.

Нагадаємо, як повідомила учора, 6 лютого, народний депутат Леся Оробець внаслідок вибуху у Будинку профспілок у Києві, 20-річному Роману Дзівінському відірвало ліву кисть руки, пошкоджено праву кисть та завдано інші травми.

Нагадаємо, що учора невідома особа під виглядом пакунку із ліками передала до Будинку профспілок вибуховий пристрій, який здетонував, коли волонтери його відкрили. В результаті цього двоє хлопців серйозно постраждали.

Фото з ФБ Романа Ілика.

Фото twitter.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ