Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

До Львова привезли ще одного постраждалого від вибуху в Києві: стан важкий, йому ампутували око

До однієї із лікарень Львова вже привезли другого постраждалого від вибуху у Будинку профспілок. 15-річний хлопець у цей час перебуває у дуже важкому стані: у нього розтрощені кістки обличчя, ампутоване око. У ці хвилини лікарі намагаються врятувати хлопцеві друге око. Про це в коментарі Гал-інфо розповів депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук.

За словами Любомира Мельничука, у цей час хлопцеві надають усю необхідну медичну допомогу, вирішено проблему коштів.

Він також додав, що правоохоронці вже намагалися в телефонному режимі з'ясувати інформацію про постраждалого.

"У нас налагоджене чергування активістів. Усі входи і виходи з лікарні контрольовані, окрім того, поруч чергують машини Автомайдану", - сказав Любомир Мельничук.

Нагадаємо, як повідомила учора, 6 лютого, народний депутат Леся Оробець внаслідок вибуху у Будинку профспілок у Києві 20-річному Роману Дзівінському відірвало ліву кисть руки, пошкоджено праву кисть та завдано інші травми. Назар Держило, 15 років, отримав термоопіки очей та пошкодження голови.

Народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав, що Назар вчора, 6 лютого, о 7.00 приїхав до Києва – втік з дому нікого не попередивши, а о 9.00 постраждав від вибуху.

Нагадаємо, що учора, 6 лютого, невідома особа під виглядом пакунку із ліками передала до Будинку профспілок вибуховий пристрій, який здетонував, коли волонтери його відкрили. В результаті цього двоє хлопців серйозно постраждали.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ