Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Здоров'я

Львів’янин, який втратив око внаслідок вибуху в Будинку профспілок, у критичному стані

16-річний львів’янин, який втратив око внаслідок вибуху в Будинку профспілок у критичному стані. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив народний депутат Роман Ілик.

«Повертаюсь з лікарні на Топольній. Був в реанімації у другого хлопця, що постраждав від вибуху на Майдані. Спілкувався із завідуючою відділення Зоряною Андріївною, лікуючими лікарями.

Хворий Назар Д., 16 років, м. Львів. Стан важкий, критичний. Черепно-мозкова травма, пошкоджений лицевий череп, забій ока (праве око видалене), забій мозку, перелом виличної кістки, відкрита черепно-мозкова травма і т.д. Хворого оглянув консиліум лікарів. Все необхідне для лікування є. Зроблена КТ голови.

Спілкувався з головним медиком Львівщини проф. Р.Ступницьким. Просив взяти хід лікування обидвох хворих майданівців під особистий контроль. Домовились.
Потрібен час. Хлопці одужають. Вірю в це. А Ми - ПЕРЕМОЖЕМО! Слава УКРАЇНІ!», - написав Роман Ілик.

Нагадаємо, як повідомила 6 лютого, народний депутат Леся Оробець внаслідок вибуху у Будинку профспілок у Києві 20-річному Роману Дзівінському відірвало ліву кисть руки, пошкоджено праву кисть та завдано інші травми. Назар Держило отримав термоопіки очей та пошкодження голови.

Народний депутат Олександр Бригинець на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук написав, що Назар 6 лютого, о 7.00 приїхав до Києва – втік з дому нікого не попередивши, а о 9.00 постраждав від вибуху.

Нагадаємо, що 6 лютого невідома особа під виглядом пакунку із ліками передала до Будинку профспілок вибуховий пристрій, який здетонував, коли волонтери його відкрили. В результаті цього двоє хлопців серйозно постраждали.

Фото з ФБ Романа Ілика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ