Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко покликав Януковича на дебати на Майдані

Лідер УДАРу Віталій Кличко закликав президента Віктора Януковича прийти на Майдан та взяти участь у дебатах з ним та з народом. Про це Кличко заявив зі сцени Майдану під час Народного Віче.

"Янукович запропонував мені провести дебати. Я без вагань відповів йому "так", але хочу покликати його сюди, на Майдан – хай почує дебати з людьми, що вони думають", - заявив Кличко.

Також він зазначив: "Від нас очікують певних кроків. Хочу оголосити, що ми маємо робити".

"Перше – самооборона має працювати у кожному місті, містечку, районі. На Майдані є  намет, де можна записатися до лав самооборони. Звертайтесь, записуйтесь", - зазначив Кличко.

"Друге – акція "Не бійся, ти українець" стає масовою. Нас підтримують дипломати, по областях міліція переходить на бік народу. Щоб показати, що нас – мільйони – давайте вивісимо прапори України, стрічки і покажемо, що ми підтримуємо майбутнє України і за це боремося", - додав він.

"Третє – влада довела країну до економічної катастрофи. Відповісти на такі дії може лише всеукраїнський страйк. Він має пройти масово. 13 лютого об 11:00 кожен з вас має на одну годину вийти на вулицю, під ОДА,  з прапорами і сказати "Не бійся", - закликав Кличко.

Також він закликав створювати ініціативні групи з підтримки всеукраїнського страйку.

Разом з тим прес-служба партії УДАР повідомляє про завершення створення страйкових комітетів для проведення Всеукраїнського страйку.

"З метою підготовки та проведення Всеукраїнського страйку по всій Україні створюються страйкові комітети. Зокрема, в АР Крим, обласних центрах, містах обласного та районного значення. До створення комітетів залучаються представники інших опозиційних сил, громадських організацій, Народних рад, студенти, транспортники, юристи, журналісти тощо", - заявили в УДАРі.

Аналогічні  комітети формуються на підприємствах, організаціях, установах.

Координацію роботи страйкових комітетів здійснюють голова Всеукраїнського страйкового комітету, нардепи від УДАРу Сергій Каплін та Федір Негой.

"Всі, хто бажають приєднатися до страйкових комітетів, можуть звертатися за телефонами: (050 7402363)", - зазначили в УДАРі.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ