Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів'янин-автомайданівець, якому "Беркут" вибив п'ять зубів, перебуває в лікарні у Львові: стан середньої важкості

У цей час на лікуванні у Львівській обласній лікарні перебуває один із учасників Автомайдану, якого 23 січня разом з іншими у Києві вполював "Беркут". Мешканець с. Комарного Городоцького району Андрій Ленець отримав особливо жорсткої травми за те, що не хотів виконувати накази "Беркту", які принижували його гідність. Про це сьогодні, 11 лютого, під час засідання сесії Львівської облради повідомила народний депутат Ірина Сех.

"Він дуже сильний чоловік. Через те, що він не хотів кричати, коли його били, "беркутівці" продовжували бити його особливо жорстоко. Він не скорився і не виконав їхню волю", - заявила Ірина Сех.

За словами нардепа, чоловікові "беркутівці" вибили п'ять зубів та зламали щелепу. Лікарі наклали постраждалому від міліції чоловікову 20 швів на голову та діагностували закриту черепно-мозкову травму.

Коли він перебував на лікуванні у київській лікарні, суд виніс рішення та посадив його під домашній арешт. Тепер йому теж перекваліфікували статтю з хуліганства на участь у масових заворушеннях (від 8 до 15 років ув'язнення).

"Коли його забрали на лікування до Львівської обласної лікарні до нього приїхала міліція і хотіла проводити з ним слідчі дії вже у Львові. Лікарі не дозволили цього, адже його стан середнього ступеня важкості", - сказала Ірина Сех.

Вона також додала: "Кров усіх цих жертв на руках не лише тих, хто їх бив та убивав, не лише на руках президента, але й на руках усіх тих, хто свого часу зробив відповідну позначку навпроти однієї політичної сили".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ