Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Спорт

На підтримку заарештованих ультрас активісти пікетували посольство Білорусі

14 лютого активісти Громадського сектора Євромайдану пікетували посольство Білорусі на підтримку ультрас футбольного клубу БАТЕ, які висловили солідарність з Євромайданом, за що КГБ Білорусі завело справи на кожного з вболівальників. Про це повідомив Громадський сектор Євромайдану.

Як зазначено у повідомленні, на початку лютого 23 фанати білоруського футбольного клубу БАТЕ сфотографувалися з національним прапором і плакатами «Тримайся, Україна, ми з вами!» та «Героям слава!». Суд видав постанови про адміністративний арешт, а організатора може чекати великий термін ув’язнення.

"Пікетувальники посольства також виступили проти того, щоб Україна перетворилася в Білорусь, і засудили диктаторську політику Президента Білорусі Алєксандра Лукашенки. «Український народ солідарний з білоруським народом, який бореться за свої права», - розповідає один з організаторів акції Олег Слабоспицький", - йдеться у повідомленні.

Молоді люди тримали плакати «Спільні герої, спільні вороги!» та портрет білоруса Міхаїла Жизневського, Героя Майдану, який віддав своє життя за свободу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ