Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

В Інтернеті з'явилося відео нападу на музикантів гурту "Тінь сонця" у Львові. Відео

В Інтернеті з'явилося відео учорашнього, 15 лютого, нападу на музикантів гурту "Тінь сонця". У Львові група молодих людей увірвалася в приміщення Палацу спорту «Україна», де відбувався концерт українського рок-гурту «Тінь сонця». Вони намагалися прорватися на сцену, грубо порушували порядок, чим зірвали концертну програму, на якій були присутні близько 400 глядачів. Музикантам гурту ці особи завдали тілесних ушкоджень.


Відео Степан Лозинський.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, до Франківського райвідділу міліції для з‘ясування обставин було доставлено п’ять правопорушників, з яких четверо виявилися неповнолітніми. Всі вони – мешканці Львова.

У приміщенні Палацу спорту правоохоронці виявили та вилучили 1 піротехнічну гранату, 1 пневматичний пістолет та 1 пневматичний револьвер, а також 2 мисливські ножі, 1 газовий балончик, камуфляжну маску та два посвідчення активістів громадської організації «Правий сектор».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

За інформацією журналістів, деякі із нападників перебували у стані алкогольного сп'яніння.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ