Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З ініціативи свободівців та пластунів у Бродах встановлять монумент Небесній сотні

У Бродах з ініціативи Бродівської районної організації ВО «Свобода» відбулося вшанування Небесної сотні, зокрема поминальна панахида за загиблими під час революції Гідності у Києві. Богослужіння відбулися у сквері навпроти Бродівського педагогічного коледжу ім. Маркіяна Шашкевича під орудою настоятеля місцевого храму Воздвиження Чесного і Животворного Хреста отця Ярослава Царика. Саме на цьому місці за ініціативи свободівців Бродівщини та місцевих пластунів невдовзі постане Монумент на честь Небесної сотні. Відповідне рішення ухвалено на сесії Бродівської міської ради. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Депутати створили організаційний комітет, який займатиметься підготовкою пакету документів щодо фінансування, проектування, погодження, виготовлення та встановлення Монументу Небесній сотні. Головою оргкомітету вибрано депутата-свободівця Бродівської міської ради Романа Яремовича. Як зазначив депутат, організаційний комітет вже розпочав свою роботу. На сьогодні оргкомітет обґрунтував доцільність встановлення монументу Небесній сотні у Бродах, погоджено з міськвиконкомом місце встановлення з урахуванням генерального плану міста, а також відкрито благодійний рахунок для збору коштів для спорудження Монумента.

Ті, хто хоче підтримати фінансово спорудження монументу Небесній сотні у Бродах, можуть надіслати кошти на рахунок: ЄДРПОУ/ДРФО 25258702, Львівська філія, МФО 325321, №26002053831360, валюта - гривня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ