Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Родина Квітки Цісик обурена: благодійний концерт в Опері виявися фінансовою аферою

Благодійний концерт, присвячений пам’яті Квітки Цісик, який відбувся торік 5 листопада в Львівському оперному театрі, виявився фінансовою махінацією. Про це сьогодні, 4 квітня, під час прес-конференції повідомила племінниця відомої співачки Марта Цісик.

«Я не можу мовчати про ту подію, яка відбулася в листопаді, наша родина просто обурена діями деяких людей, які вирішили заробити грошей на імені Квітки Цісик»,– зазначила вона. І додала, що той концерт виявився фінансовою махінацією.

За її словами, захід мав бути благодійним: на зібрані гроші мали купити мамограф для Львівського онкоцентру. Втім, як повідомила Марта Цісик, станом на нині жодних коштів на рахунок не надійшло.

Як пояснила племінниця відомої співачки, дійство організовував Роман Маланчук і його фонд «Жорна часу».

«На здоров’ї та житті онкохворих, на пам’яті Квітки Цісик організатор вирішив ось так нагло заробити грошей, обдуривши родину Квітки – чоловіка та сина, співаків, які були впевнені, що беруть участь в благодійній акції, глядачів, які, купуючи квитки і вважали, що таким чином можуть допомогти, обдуривши саму пам’ять Квітки…»,– заявила Марта Цісик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ