Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові з’явилось кафе «Правий сектор». Фото

Розташоване воно на вул. Лесі Українки. Заклад – колишнє арт-кафе «Стодола», яке просто змінило вивіску і кілька елементів антуражу і діє тепер як їдальня для активістів «Правого сектору». Проте, в кафе можуть харчуватися всі охочі.

Вивіска та інтер'єр кафе виконані в червоно-чорних кольорах, як і партійна символіка «Правого сектору». Всередині все передає настрій закладу: невеличкі дерев'яні столики та стільчики в перемішку з бочками, на яких «подані» коктейлі Молотова. Біля вікна — дві автомобільні шини.

«Наша організація має до кафе дуже відносний стосунок. Там наші люди харчуються з певними знижками, тобто це не є бізнесом «Правого сектору». Там є власник, це їх власна ініціатива. Крім наших людей там практично немає інших відвідувачів», – розповів керівник проводу «Правого сектору» на Львівщині Артем Луцак.

За харчування членів «Правого сектору» сплачує сама організація. Кожен талон на харчування вартує 25 грн. Крім того, хоч в меню кафе є алкогольні напої, проте, представникам "Правого сектору" їх не продають навіть за гроші.

Фото - Павло Паламарчук

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ