Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни вимаршем пройшли Львовом: святкують 102 річницю створення «Пласту»

12 та 13 квітня учасники Національної скаутської організації «Пласт» святкують 102 річницю створення організації. Відтак, сьогодні в місті з цієї нагоди відбувся вимарш. Урочистості розпочались зі спільного молебня в соборі святого Юра. На площі перед Палацом Потоцьких пластуни виконали гімн, склали присягу. Привітав пластунів з річницею міський голова Львова Андрій Садовий, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я вітаю «Пласт» зі 102-ою річницею створення, з 25-ою річницею, як ви відродились в Україні, у Львові. Коли я дивлюсь у ваші відкриті обличчя, у ваші мудрі очі, в мене є велике бажання, щоб ви скоріше підростали, здобували хорошу освіту, хороший фах і брали владу в свої руки. Україні потрібні чесні українці. Бажаю вам багато здоров`я і великої Божої ласки», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, вчора пластуни організували прибирання 4 парків міста. Сьогодні в одному з парків завершиться святкування 102 річниці створення організації вечірньою пластовою ватрою. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ