Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці ринку "Привокзальний" принесли прокурору свинячу голову. Просять захистити від рейдерів. Фото

Сьогодні, 15 квітня, підприємці ринку "Привокзальний" влаштували акцію під Львівською обласною прокуратурою. В акції взяло участь кілька десятків підприємців та працівників адміністрації. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Під прокуратурою вони вигукували: "Гураль виходи!" Та "Гураль захисти!". Так вони вимагали від прокурора Львівщини Гураля захисту від невідомих рейдерів, які не дають їм можливості працювати.

Також під двері прокуратури підприємці поставили миску з кров'ю, в яку поклали відрізану свинячу голову.

Невідомі рейдери, за словами підприємців ринку, беруть із  побороти і не платять податків.

Підприємці запевняють, що у випадку якщо їх влада, міліція та прокуратура не почують, то вони прийдуть під прокуратуру з вилами.

«Ті бандити-рейдери збирають гроші, ми два місяці не отримуємо зарплати. Хто вони? Якась профспілка. Вони прикриваються Майданом, смертями тих Героїв. Представники їхні – Козлова, Сало, Кобзар, Гарбар.  Ці люди нас повиганяли.  Коли виганяли з приміщення, сказали: «Не шарпайтесь, бо ми озброєні», - сказала головний бухгалтер ринку «Привокзальний» Оксана Коновалець.

Вона також додала, що від 26 лютого близько 60 людей залишились без роботи і без засобів для існування.

«Ми вже проводили акцію біля Львівської міської ради, просили міського голову Андрія Садового про допомогу. Натомість наш мер займається піаром тільки по телевізору. Він є там, де все добре. Для бізнесу він не робить нічого. Там, де бізнес, він постійно суне свою лапу», - сказала Оксана Коновалець.

Згодом бухгалтер та адвокат, як представники підприємців ринку, пішли в кабінет до прокурора Гураля, щоб передати йому відкрите звернення від підприємців.

За їх словами, прокурор запевнив, що розбереться із цією ситуацією та спростував свою причетність до рейдерів на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ